20181007 094915 01

Boskalis Beach Cleanup

Boskalis Beach Cleanup

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! Je kunt je nu aanmelden voor één van de 30 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2023. Op 5 augustus zal het strand van Terschelling worden opgeruimd. Dus doe mee en help jouw strand schoon te maken!

Op zondag 1 augustus start de Tour in het noorden op Schiermonnikoog en in het zuiden in Cadzand. Tijdens een etappe loop je met de andere deelnemers een aantal kilometers van het startpunt naar een strandpaviljoen en ruim je het hele strand op. Met de Tour laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. De Tour staat dit jaar in het teken van vervuiling door peuken. Sigarettenfilters zijn namelijk het meest gevonden afval op onze toeristische stranden.

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee?

Op 5 augustus zijn we op Terschelling en verzamelen we om 10.00 uur bij Heartbreak Hotel. Zorg dat je op tijd bent, want om 10.30 uur beginnen we met opruimen. Meld je hier aan voor de etappe op Terschelling!

Zie ook:

The assurance of:

VVV Terschelling

Secure payment with:

VVV Terschelling

Sign In

Do you want personal tips for your holiday? Then sign up for the newsletter